Visites i Espaiverd

L’hort medicinal i aromàtic,

És un espai biodinàmic, on hi respectem els ritmes i cicles de la natura, convivim amb plantes i animals que hi viuen.

Cultivem verdura ecològica i plantem aromàtiques i medicinals. Les cuidem amb respecte per a aprofitar totes les propietats curatives, i tot el procés de recol•lecció i assecatge és artesanal.

En aquest EspaiVerd hi trobareu la CasetadeFusta, amb les barreges d’infusions per tastar i els productes per poder comprar, em trobareu per fer qualsevol assessorament sobre nutrició i fitoteràpia.

Oferim alguns aliments frescos de temporada, aliments sans i de proximitat.

Cada setmana apuntem a la pissarra les propostes de productes frescos disponibles, fruites, verdures o ramets de plantes aromàtiques i medicinals.

Entre les oliveres i les plantes medicinals hi ha una zona per seure i descansar, mentre degustes una infusió o compartim coneixements.

També organitzem tallers i diverses activitats de natura, salut i familiars.

Si vols rebre informació sobre l’espai, el projecte i podries estar interessat en formar part de la pròxima associació escriu-nos a info@lasivestrina.com

Visites Espaiverd i Caseta de fusta

Important:

Actualment estem remodelant l’espai i fent canvis a la finca, fa cosa de dos mesos hem pogut confirmar que ens quedem en aquest Mas així que ara toca treballar de valent per poder obrir les portes ben aviat! Us anirem informant

 

Dijous a dissabte matí De 10 a 13h
Dimarts a dissabte  de 15:30 a 17:30h
Ctra alcover/el milà km 2.
676 279 879

Més informació i cita prèvia a info@lasilvestrina.com