les maduixes

ja les tenim aquí! les primeres flors i les primeres maduixes…

IMG_3689 IMG_0814

Les maduixes són un aliment molt ric amb acció antioxidant i vitamina C. La maduixa com la veiem no és ben be el fruit, el que ens mengem és l’enxamplament de la base de la flor cobert pels fruits diminuts, que són les llavors que veiem per fora.

a més de ser una gran font de vitamina C que ajuda a millorar la circulació sanguinia, ens ajuden a prevenir l’envelliment pel seu poder antioxidant, és diurètica, millora l’elasticitat de la pell, nodreix les articulacions i ens tonifica el ronyó, que és el nostre dipòsit de la nostra part més sexual, i a l’ajudar a generar calor ens proporciona efectes afrodisíacs.

A més dels fruits també en podem utilitzar les fulles per les propietats més digestives i infeccions com llagues i mals de colll.

IMG_0816

Receptes:

Les maduixes són boníssimes acabades de collir i menjades. Però hi ha alguns remeis per beneficiar-nos encara més de les seves propietats.

-Macareta per la pell: maduixes triturades amb mel.

-Caiguda del cabell: puré de maduixes amb llet de civada

-llagues a la boca: glopejar tres vegades al dia l’infusió de les fulles.

-activar l’ànim: mirar i cullir maduixes, el color vermell ajuda a activar-nos i l’energia comença a circular més ràpidament.Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.