Fitoterapia i herbodietètica

companyament en salut natural

fitoteràpia i dietètica

Assessorament demanant cita de visita o seguiment online a info@lasilvestrina.com

seguint una filosofia integral i holística,  en que el cos, ment i ànima són un tot. Un síntoma o malaltia és senyal de desequilibri i es treballa per tornar a harmonitzar energèticament el nostre ser amb nosaltres mateixos i el nostre entorn més natural.

Els aliments ens nodreixen donant-nos energia, equilibri i benestar per
gaudir d’una bona salut.
És important que els aliments siguin de temporada, la natura ens ofereix el que necessitem en cada moment:
A la tardor fruits càlids i amargs per anar preparant el cos i el sistema immunològic, al hivern moltes arrels, fulla verda i llegums tots ells aliments proteics i energètics per a enfortir l’organisme, a la primavera flors i fulles per revitalitzar i a l’estiu fruits sucosos i dolços per complementar l’aigua del cos i per procurar digestions lleugeres.
Fruits, verdures, fruites… podem cultivar-los nosaltres mateixos si tenim espai, ja sigui un hort, jardí o a la terrassa, aliments que ha cuidat un mateix, te tota la energia que li hem enfocat. Podem complementar l’alimentació amb teràpies naturals o la fitoteràpia, que és la prevenció o tractament d’afeccions i malalties mitjançant les plantes medicinals.
Comprar, cuinar i menjar amb consciència és font de salut i prevenció tan de malalties com d’afeccions de l’organisme, entenent l’alimentació com a clau de la cura i el benestar.
L’equilibri engloba el cos, ment i ànima, no tenim òrgans dividits ni som
cossos aïllats, som un tot integrat en la natura que ens envolta, viure
estacionalment ens permet seguir aquesta connexió innata.