Acompanyament en Salut. Fitoterapia i dietètica

Acompanyament natural en Salut

Fitoterapia
herbologia emocional
herbodietètica i alimentació
nutrició energètica

ciclicitat i naturopatia femenina
connexió amb la natura

aromateràpia

Acompanyament natural en salut és agafar-te de la mà per a que puguis iniciar el camí cap a l’autogestió de la salut, un camí cap a l’autoconeixença, de connexió amb el teu propi cos i l’entorn, de cuidar-te i viure en harmonia.

➡️Pots preguntar o demanar assessorament  a info@lasilvestrina.com o be omplint el formulari que trobaràs al final de la pàgina i em posaré de seguida en contacte per informarte. Gràcies!

Seguint una filosofia integral i holística,  en que el cos, ment i emocions són un tot. Un síntoma o malaltia és senyal de desequilibri i es treballa per tornar a harmonitzar energèticament el nostre ser amb nosaltres mateixos i el nostre entorn més natural.

En l’acompanyament combino varies teràpies o tractaments segons una prèvia entrevista i coneixença de la persona i les seves afeccions. En una visió integrativa, faig un acompanyament en l’autogestió de la pròpia salut, mitjançant l’alimentació i nutrició energètica, la teràpia herbal (infusions, bàlsams, sinèrgies d’olis) , l’aromateràpia i l’herbologia emocional.

Partint de que el cos és un tot únic però no aïllat, és integrat en totes les parts i en la natura que l’envolta, treballem des de les emocions, el cos físic i mental.

Els aliments ens nodreixen donant-nos energia, equilibri i benestar per
gaudir d’una bona salut.
És important que els aliments siguin de temporada, la natura ens ofereix el que necessitem en cada moment:
A la tardor fruits càlids i amargs per anar preparant el cos i el sistema immunològic, al hivern moltes arrels, fulla verda i llegums tots ells aliments proteics i energètics per a enfortir l’organisme, a la primavera flors i fulles per revitalitzar i a l’estiu fruits sucosos i dolços per complementar l’aigua del cos i per procurar digestions lleugeres.
Fruits, verdures, fruites… podem cultivar-los nosaltres mateixos si tenim espai, ja sigui un hort, jardí o a la terrassa, aliments que ha cuidat un mateix, te tota la energia que li hem enfocat.

Podem complementar l’alimentació amb altres teràpies naturals.

•La fitoteràpia, que és la prevenció o tractament d’afeccions i malalties mitjançant les plantes medicinals.

•L’aromateràpia, que és el l’ús sanador dels olis essencials, provinents de l’ànima de les plantes, actuen en la profunditat de les nostres emocions.

• La teràpia energètica: partim de que hi ha enertia en tot i que el nostre cos és un fluir d’aquesta energia, ajudem a desbloquejar i a tornar a sentir harmonia.

L’equilibri engloba el cos, ment i ànima, no tenim òrgans dividits ni som
cossos aïllats, som un tot integrat en la natura que ens envolta, viure
estacionalment ens permet seguir aquesta connexió innata.